SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svensk-Palestinska Fotbollsföreningen
Fotboll

Digitalt årsmöte lördag den 27 mars kl 15:00-17:00

Vi kommer att hålla ett digitalt årsmöte i år för våra medlemmar. Anmäl ditt deltagande till info@spff.se genom att uppge för och efternamn samt s-post för att erhålla länken. Sista anmälningsdag är 20 mars. Mötet tar ca 2 timmar

Riktlinjer och verksamhetslista med anledning av covid-19 (1 mars)
2021-03-04 11:01

"Den 24 februari meddelade FHM om ändrade restriktioner från den 1 mars. Det är inte att tillåtet att vare sig arrangera eller delta i enstaka matcher så som träningsmatcher och läger för några spelare, oavsett ålder. Detta gäller både inomhus och utomhus. Det betyder tyvärr att ”Sportlovscamper” inte kan genomföras."

 

Läs mer  

 

https://www.stff.se/nyheter/2021/mars/verksamhetslista-covid-19-1-mars/

Ny tränare i A-laget
2021-03-04 10:55
Från 1 februari tog Nabil Manai (38) över A-Laget mer information och intervju kommer inom kort.
 
Ny leverantör av träningskläder
2021-02-13 09:26
https://www.sportgrossen.se/se/klubbshop
Från 1 januari 2021 har vi ett nytt avtal med Sportgrossen AB och Adidas
Tävlingsverksamheten uppskjuten till den 12 april – tillsvidare
2020-04-02 18:10

Då det har kommit olika besked från Folkhälsomyndigheten (FHM) som påverkar vår verksamhet har Stockholms FF:s (StFF:s) ledningsgrupp på morgonen den 2 april tagit beslutet att till att börja med skjuts all vår tävlingsverksamhet upp till och med den 12 april.

På FHM:s presskonferens på onsdagseftermiddagen kom först besked om nya rekommendationer. Där stod att matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper ska skjutas upp för att minska smittspridning av coronavirus. Precis som tidigare, följde StFF regeringens förbud och FHM:s rekommendationer, och gick snabbt ut med informationen.

Lite senare hade StFF direktkontakt med FHM som ansåg att vår verksamhet kunde fortsätta att bedrivas under förutsättning att åtgärder tas för att minimera risken för smittspridning. En stund senare publicerades nya rekommendationer från FHM, och under torsdagen väntas ytterligare förtydliganden komma ut från FHM.

StFF:s ledningsgrupp beslutade vid det dagliga mötet att vår tävlingsverksamhet tillsvidare skjuts upp till och med den 12 april. Träning kan fortsätta. Angående träningsmatcher hänvisar vi våra föreningar till FHM:s rekommendationer där det i skrivande stund står:

  • Om det är möjligt att anordna träningar och träningsmatcher utan att riskera sprida smitta kan aktiviteterna hållas, om inte bör de ställas in.

Läs StFF:s tips och råd vid träning och träningsmatch

Nytt besked gällande StFF:s tävlingsverksamhet kommer måndagen den 6 april, men hemsidan uppdateras kontinuerligt.

Corona:Uppdaterad information efter Folkhälsomyndighetens förändrade riskbedömning.
2020-03-13 09:54
Folkhälsomyndigheten har höjt risknivån för spridning inom Sverige av coronaviruset från måttlig till mycket hög risk.

Efter den höjda riskbedömningen uppmanar SPFF sina medlemmar att aktivt bevaka https://www.folkhalsomyndigheten.se/ – Var och en med symtom på luftvägsinfektion, även milda sådana, ska begränsa sina sociala kontakter.

RiksidrottsFörbundet (RF) rekommenderar samtliga föreningar att följa Folkhälsomyndighetens riskbedömning och allmänna råd. På Folkhälsomyndighetens webbplats kan du hitta svar på många frågor som rör coronaviruset. Där finns uppdaterad riskbedömning av smitta och allmänna riktlinjer för att förhindra smittspridning.
Nyheter från våra lag